Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται το Atari 2600+ που θα σας επιτρέπει να παίζετε τα κλασσικά cartridges

*
Η Atari και η Plaion ανακοίνωσαν το Atari 2600+, μια μοντέρνα έκδοση του αρχικού Atari 2600, που θα μπορεί να παίξει τα κλασσικά cartridges. Η κονσόλα θα λανσαριστεί στις 17 Νοεμβρίου στη τιμή των €119,99. Σύμφωνα με την Plaion το Atari 2600+ έχει δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας μοντέρνα τεχνολογία για να αντιγράψει πιστά το αρχικό 4-switch Atari 2600 Video Game System".

Η κονσόλα θα κυκλοφορήσει με ένα κλασσικό Atari-style joystick και θα μπορεί να παίξει τις περισσότερε κασέτες των Atari 2600 και Atari 7800. Η πλήρης λίστα συμβατών κασετών θα παραδωθεί στους χρήστες μετά την παραγγελία.


Σύμφωνα με την παραπάνω λίστα, από όλα τα παιχνίδια Atari 2600 που δοκιμάστηκαν, μόνο τα RealSports Boxing, Super Cobra και The Texas Chain Saw Massacre δεν λειτουργούν.

Η Atari θα πουλήσει ξεχωριστά Paddle Controller για την κονσόλα στη τιμή των €34,99, το οποίο θα έχει μαζί του μια κασέτα 4-σε-1 με τα παιχνίδια: Breakout, Canyon Bomber, Night Driver και Video Olympics. Θα κυκλοφορήσουν επίσης κασέτες με παιχνίδα όπως το Berserk Enhanced Edition και Mr. Run and Jump στη τιμή των €29,99.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*