Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται το επίσημο Squid Game videogame

*
To Squid Game ετοιμάζεται να μπει και στο χώρο των videogames. Ο επικεφαλής του τμήματος gaming του Netflix, Mike Verdu, δήλωσε πρόσφατα πως η γνωστή εταιρεία video streaming έχει στα πλάνα της 10 παιχνίδια που αναπτύσσονται αυτή τη στιγμή ενώ μέχρι το τέλος της χρονιάς θέλει να προσφέρει πάνω από 86 game στους συνδρομητές της.

Πέραν των τίτλων που έρχονται από τρίτους συνεργάτες, όπως τα Hades και Sonic Mania Plus, το Netflix θέλει να δημιουργήσει και ένα videogame στο σύμπαν του Squid Game, όπου και οι παίκτες θα μπορούν να ανταγωνιστούν άλλους σε διάφορα παιχνίδια της αγαπημένης σειράς.


Προς το παρόν δεν υπάρχουν παραπάνω πληροφορίες, ούτε αναφορές για το ποιο studio έχει αναλάβει το έργο. Υπενθυμίζεται πως το Netflix έχει ιδρύσει ιδιόκτητα game studios σε Ελσίνκι και Καλιφόρνια, ενώ έχει εξαγοράσει ομάδες όπως οι Night School Studio και Spry Fox. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*