Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχονται απολύσεις στη SEGA of America

*
Όπως φαίνεται, η SEGA of America δεν θα μείνει έξω από τον χορό των απολύσεων. Σύμφωνα με ανάρτηση από τον αυτοματοποιημένο λογαριασμό του X, What Layoff, που ενημερώνει σχετικά με επικείμενες περικοπές προσωπικού, η εταιρεία ετοιμάζεται να δείξει την πόρτα της εξόδου σε 61 υπαλλήλους της, που αντίστοιχούν σε κάτι παραπάνω από το 10% του ανθρώπινου δυναμικού της. Με βάση την ανάρτηση, οι απολύσεις θα γίνουν στις 8 Μαρτίου 2024.

Δημοσίευμα του VGC αναφέρει ότι η προειδοποίηση των απολύσεων γίνεται για να υπάρχει συμμόρφωση με τους νόμους της California και αφορά δύο ομάδες, των 49 και 12 υπαλλήλων αντίστοιχα. Επιπλέον, πηγές που επικαλείται το VGC υποστηρίζουν ότι στη SEGA of America εργάζονται περίπου 480 υπάλληλοι, άρα οι περικοπές θα επηρεάσουν σχεδόν το 13% του προσωπικού της.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*