Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έσπασε και πάλι το ρεκόρ ταυτόχρονων παικτών του Steam

*
Νέο ρεκόρ ταυτόχρονων παικτών σημείωσε το Steam. Μέσα στο Σαββατοκύριακο, ο αριθμός τους έφτασε του 31.349.780, σύμφωνα με τα εργαλεία ανάλυσης που χρησιμοποιεί η πλατφόρμα της Valve. Όμως, μια άλλη ιστοσελίδα, το SteamDB, αναφέρει πως ο αριθμό ήταν λίγο μεγαλύτερος, δηλαδή 31.379.760, με τους 9,3 εκ. εξ' αυτών να εόναι ενεργοί και να ασχολούνται με κάποιο παιχνίδι τη στιγμή που σημειώθηκε το ρεκόρ. Οι αριθμοί του Steam έχουν αυξηθεί σημαντικά από το 2020 και μετά που ξέσπασε η πανδημία του COVID-19. Το προηγούμενο ρεκόρ είχε σημειωθεί τον περασμένο Οκτώβριο, με 30.049.264 ταυτόχρονους παίκτες. Τέλος, τα παιχνίδια που συγκέντρωσαν τους περισσότερους χρήστες το 24ωρο που καταγράφτηκε το ρεκόρ ήταν τα CS:GO, Dota 2 και PUBG: Battlegrounds, με το Call of Duty: Modern Warfare 2 να τα ακολουθεί, έχοντας πάνω από 373.000 παίκτες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*