Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εταιρεία ανακοίνωσε ταυτόχρονα ημερομηνία κυκλοφορίας νέου game και κλείσιμό των servers του!

*
Ιδιαίτερα ταραχώδης είναι η περίοδος που διανύουμε για τις εταιρείες videogames και μάλιστα είδαμε για πρώτη φορά developer να ανακοινώνει ταυτόχρονα κυκλοφορία νέου game και κλείσιμο των servers του! Ο λόγος για την Bushiroad International, η οποία μέσω ενός tweet ανακοίνωσε πως το Love Live! School Idol Festival 2 Miracle Live! θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2024 στην Ιαπωνία, ενώ ταυτόχρονα πως τον Μάιο του 2024 θα κλείσουν οι servers της παγκόσμιας έκδοσης.

Το game ανήκει στην κατηγορία των anime-themed rhythm action adventures και είναι sequel του Love Live! School Idol Festival. Μέχρι τον Μάρτιο του 2023, οι παίκτες είχαν τη δυνατότητα να μεταφέρουν τα τραγούδια και τις κάρτες τους στην ιαπωνική έκδοση του τίτλου που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο, ωστόσο η διεθνής έκδοση του παιχνιδιού είχε καθυστερήσει.


Πλέον, θα εμφανιστεί τον Φεβρουάριο και οι servers του θα σταματήσουν να λειτουργούν… τον Μάιο.



Το ακόμη πιο αστείο της υπόθεσης είναι πως το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει υποστηρίζοντας microtransactions. Δηλαδή οι παίκτες θα κληθούν να επενδύσουν χρήματα σε ένα game που θα τερματίσει τη λειτουργία του μετά από μερικές εβδομάδες. Το είδαμε κι αυτό… 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*