Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έτοιμη για διαπραγματεύσεις με τη Microsoft και την Activision Blizzard δηλώνει τώρα η βρετανική CMA

*
Η Αρχή Αγορών και Ανταγωνισμού της Μ. Βρετανίας, CMA, συμφώνησε να διακόψει τις νομικές διαδικασίες με τη Microsoft και την Activision Blizzard, σε μια προσπάθεια να επέλθει συμφωνία για την προτεινόμενη εξαγορά. Η ανακοίνωση ήρθε μετά την απόφαση του αμερικανικού δικαστηρίου, που δικαίωσε τη Microsoft στη νομική διαμάχη της με την FTC (Ομοσπονδιακή Αρχή Εμπορίου των Η.Π.Α).

"Είμαστε έτοιμοι να εξετάσουμε οποιεσδήποτε προτάσεις από τη Microsoft για την αναδιάρθρωση της συναλλαγής με τρόπο που θα αντιμετωπίσει τις ανησυχίες που αναφέρονται στην Τελική μας Έκθεση", δήλωσε εκπρόσωπος της CMA.


"Για να μπούνε σε προτεραιότητα στις εργασίες σχετικά με αυτές τις προτάσεις, η Microsoft και η Activision συμφώνησαν με τη CMA ότι η αναστολή της δίκης στο Ηνωμένο Βασίλειο θα ήταν προς το δημόσιο συμφέρον και όλα τα μέρη υπέβαλαν κοινό αίτημα στο Competition Appeal Tribunal για αυτόν τον λόγο".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*