Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Fable: O επικεφαλής του τμήματος narration φεύγει από την Playground Games

*
Η Anna Megil, η επικεφαλής του τμήματος narration της Playground Games που εργαζόταν και στο Fable Reboot, ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την ομάδα του τίτλου. Η Megil έχει εργαστεί στα Guild Wars 2, Dishonored και Control και δήλωσε στο Twitter πως πέρασε μερικά εξαιρετικά χρόνια με την ομάδα, αλλά πλέον ήρθε η ώρα για νέες προκλήσεις. «Η εργασία στο Fable ήταν για μένα ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, αλλά ήρθε η ώρα να το αφήσουμε πίσω. Η Playground Games δημιούργησε μια ταλαντούχα ομάδα, οπότε ξέρω ότι είναι σε καλά χέρια. Είμαι ενθουσιασμένη για τα όσα έρχονται – για εκείνους και για μένα», σημείωσε χαρακτηριστικά. Μένει πλέον να μάθουμε αν αυτή η εξέλιξη θα στοιχήσει στον τίτλο και πόσο, αλλά και πότε θα έχουμε νεότερα στοιχεία για τον τίτλο που εμφανίστηκε φέτος ξανά μετά από καιρό.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*