Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xbox Games Showcase: Νέο trailer για το Fable, σε πλήρως χιουμοριστικό τόνο

Από την πρώτη στιγμή που είδαμε το νέο Fable μέχρι τώρα, επικρατούσε σιγή ιχθύος για τον τίτλο που αναπτύσσει η Playground Games. Ωστόσο, φαίνεται πως σιγά-σιγά παίρνει μορφή και σε ένα νέο trailer είδαμε σκηνές από το παιχνίδι με τα πραγματικά γραφικά του.

Στο trailer πρωταγωνιστεί ο βρετανός Richard Ayoade, συνεχίζοντας την παράδοση της σειράς με έναν βρετανικής καταγωγής ηθοποιό να κατέχει σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι. Απολαύστε το trailer παρακάτω.




Πέρα από τις κότες που ο παίκτης… βοηθά να πετάξουν, υπάρχει άφθονο χιούμορ και ένας πιο ρεαλιστικός και μοντέρνος τόνος σε ορισμένα σημεία, ενώ ο τίτλος παραμένει απλώς “Fable”, οπότε ενδεχομένως να πρόκειται για reboot κι όχι για συνέχεια της τριλογίας.

Δεν μάθαμε ημερομηνία κυκλοφορίας ή κάτι επιπλέον, οπότε αναμένουμε περισσότερα, ελπίζοντας να έρθουν στο κοντινό μέλλον. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*