Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φαίνεται πως καθυστερεί ακόμα περισσότερο το Dragon Age: Dreadwolf

*
Η κυκλοφορία του Dragon Age: Dreadwolf φαίνεται να καθυστερεί ακόμη περισσότερο σύμφωνα με τον Jeff Grubb. Ο ρεπόρτερ του Giant Bomb αναφέρει πως είχε συζητήσεις με ανώνυμες πηγές στην EA, έπειτα τα νέα πως η BioWare θα κάνει ακόμη περισσότερες απολύσεις.

Νωρίτερα μέσα στον Αύγουστο του 2023, ο General Manager της BioWare Gary McKay δήλωσε πως η εταιρία θα απολύσει κοντά στα 50 άτομα.

Οι πηγές του Grubb αναφέρουν πως το παιχνίδι θα κυκλοφορούσε το Σεπτέμβριο του 2023, ωστόσο καθυστερεί. Το παράθυρο κυκλοφορίας άλλαξε στο Μάρτιο του 2024 αλλά πλέον η κυκλοφορία του φαίνεται να πραγματοποιείται το νωρίτερο το καλοκαίρι του 2024. Ο ίδιος ο Grubb πιστεύει πως το παιχνίδι εν τέλη θα λανσαριστεί το 2025.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*