Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φαίνεται πως το επόμενο State of Play της Sony δεν είναι μακριά

*
Με την Microsoft να έχει ήδη ανακοινώσει το πρώτο Xbox Developer Direct της για το 2024, αρκετοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται πότε θα μάθουμε νεότερα για το επόμενο State of Play της Sony. Όπως φαίνεται, πάντως, δεν είναι αρκετά μακριά. Στο πρόσφατο Giant Bombast, ο γνωστός δημοσιογράφος Jeff Grubb ανέφερε πως το επόμενο livestream της ιαπωνικής εταιρείας δεν απέχει αρκετά ακόμη και φαίνεται πως θα μεταδοθεί τις επόμενες εβδομάδες, ενώ φαίνεται πως παρόμοια τακτική θα ακολουθήσει και η Nintendo με το επόμενο Nintendo Direct να αναμένεται μέσα στον Φεβρουάριο.

Στα του State of Play, η λογική λέει πως θα έχουμε αναφορά στο Final Fantasy VII Rebirth και το Rise of the Ronin, ενώ πιθανότητες συγκεντρώνει και το Pacific Drive που δεν απέχει ακόμη αρκετά από την κυκλοφορία του. Το τελευταίο State of Play έγινε τον περσινό Σεπτέμβριο, όταν και ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Final Fantasy VII Rebirth, το Resident Evil 4 DLC Separate Ways και παρουσιάστηκε ένα νέο trailer για το Marvel’s Spider-Man 2. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*