Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Fan δημιούργησε το demake του Zelda's Adventure για το Game Boy (trailer)

Σε περίπτωση που έχετε την απορία πως θα έμοιαζε το Zelda's Adventure στο Game Boy, υπάρχει πλέον η απάντηση. Ένας fan της σειράς πήρε ένα παιχνίδι που δεν κατόρθωσε να κερδίσει το κοινό και τους κριτικούς και το μετέτρεψε σε κάτι που δείχνει υπέροχο. Το Zelda's Adventure δεν είναι κάτι το ιδιαίτερα σημαντικό για το χρονολόγιο του franchise. Αναπτύχθηκε από τη Viridis Corporation και κυκλοφόρησε από τη Philips Interactive Media για το CD-i το 1996. Σε αυτή την περίπτωση παίζετε με τη Zelda και ο Link είναι αυτός που έχει πέσει στα χέρια του Ganon. Πολλοί το απέφυγαν και ακόμα περισσότεροι άσκησαν έντονη κριτική σε κάθε στοιχείο του.

Δημιουργός του demake για το Game Boy είναι ο προγραμματιστής και graphic designer John Lay. Ασχολήθηκε με την ανάπτυξή του κατά τη διάρκεια της καραντίνας λόγω Covid-19 και το κυκλοφόρησε πριν μερικές εβδομάδες. Μπορείτε να το κατεβάσετε και να ασχοληθείτε μαζί του μέσω ενός Game Boy emulator. Αν θέλετε να πάρετε μια ιδέα για το αποτέλεσμα, μπορείτε να παρακολουθήσετε τα παρακάτω videos.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*