Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Fans αναζητούν κρυμμένα μηνύματα στο teaser του Silent Hill: Townfall

*
Οι fans του Silent Hill έχουν αρχίσει να αποκωδικοποιούν μερικά από τα μυστικά που κρύβει teaser για το Silent Hill: Townfall.

Ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια του Silent Hill Transmission της Konami και το σύντομο teaser που παρουσιάστηκε από τον creative direcotr της No Code, Jon McKellan, κάλεσε τους fans να αναλύσουν το video για clues... και αυτοί το έπραξαν.


Έτσι λοιπόν βρήκαν ότι υπάρχει ένα σήμα SOS ανάμεσα στις εικόνες THY FLESH IS WEAK, ενώ σε ένα thread στο subreddit του παιχνιδιού, υπάρχει αναφορά για κείμενο στο φασματόγραμμα κατά τη μετατροπή του trailer σε mp3.

Αφού το έτρεξε μερικές φορές σε διαφορετικές συχνότητες, ο χρήστης MilkManEx πιστεύει ότι έχει αποκαλύψει ένα μήνυμα που κρύβεται λέει: "WHATEVER HEART THIS TOWN HAD HAS NOW STOPPED".

Επιπλέον, πιστεύεται ότι στο 0:33, μια φωνή λέει: "Wow, is that really Alessa?" που είναι η πιο στενή σύνδεση ως τώρα με την ιστορία του Silent Hill. Η Alessa είναι το κοριτσάκι που εμφανίζεται σε όλο το Silent Hill κατά τη διάρκεια του πρώτου παιχνιδιού και θα πρέπει να είναι αρκετά οικείο σε όποιον έχει με τον πρώτο ή τον τρίτο τίτλο ή έχει παρακολουθήσει την πρώτη ταινία Silent Hill.

Επίσης ορισμένοι εικάζουν ότι ο περίεργος τίτλος, Townfall, υποδηλώνει ότι θα καλύψει την υπερφυσική προέλευση της πόλης ή την κατάρρευσή της".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*