Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Fans κυκλοφόρησαν μια πιο μοντέρνα έκδοση του The Elder Scrolls 2: Daggerfall για PC (video)

*
Το The Elder Scrolls 2: Daggerfall επανακυκλοφόρησε σε PC από fans που ετοίμασαν μια πιο μοντέρνα εκδοχή του τίτλου που πρωτο-κυκλοφόρησε το 1996. Το Daggerfall Unity – GOG Cut είναι διαθέσιμο μέσα από το ψηφιακό κατάστημα GOG και αποτελεί μια συλλογή πολλών mods με ανανεωμένα γραφικά και αναβαθμισμένο gameplay.

Το συγκεκριμένο φιλόδοξο project ξεκίνησε πριν από περισσότερο από μια δεκαετία από τον Gavin “Interkarma” Clayton και στοχεύει στο να προσφέρει τη μοναδική εμπειρία του κλασικού open-world RPG της Bethesda στη νεότερη γενιά παικτών. Μερικές από τις αναβαθμίσεις - εκτός των γραφικών και του gameplay που κάνουν την ανταπόκριση στις εντολές καλύτερη - εντοπίζονται στον φωτισμό και τα textures, ενώ το quest log είναι επίσης ανανεωμένο.

Μπορείτε να δοκιμάσετε το fan-made game από εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*