Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φέτος και σε 4 διαφορετικές εκδόσεις η κυκλοφορία του Dragonflight expansion του World of Warcraft

*
Η Blizzard επιβεβαίωσε ότι το Dragonflight, το επόμενο expansion του World of Warcraft, θα κυκλοφορήσει εντός του 2022 και μάλιστα σε 4 διαφορετικές εκδόσεις. Το Dragonflight ανακοινώθηκε τον Απρίλιο του 2022 μαζί με την επανακυκλοφορία του Wrath of the Lich King (το expansion του 2008), το οποίο έρχεται με μηδενικό επιπλέον κόστος για τους ενεργούς συνδρομητές του World of Warcraft. Στο επερχόμενο expansion του τίτλου αναμένονται 4 καινούργιες ζώνες, καθώς και η φυλή/ class Dracthyr Evokers.

Η Base Edition του παιχνιδιού θα περιέχει Drakks και έναν κατοικίδιο σύντροφο ως pre-order bonus. Η Heroic Edition φέρει και τα Murkastrasza pet, Dragonflight-level character boost (level 60) και ένα νέο Tangled Dreamweaver flying mount. Η Epic Edition προσφέρει και το Timewalker’s Hearthstone effect, το Diadem of the Spell-keeper head-slot transmog, το Wings of Awakening back-slot transmog σε πέντε χρώματα και 30 ημέρες συνδρομής στο παιχνίδι. Η τέταρτη έκδοση του Dragonflight θα αποτελεί τη φυσική εκδοχή του τίτλου, περιέχοντας ένα Dragonflight atrbook, ένα mousepad και ένα σετ από 5 συλλεκτικά pins. Όλες οι εκδόσεις του νέου expansion είναι τώρα διαθέσιμες για προ-παραγγελία.


Το World of Warcraft λαμβάνει ένα σημαντικό expansion ανά δύο – περίπου – χρόνια (από το 2004, όταν και πρωτο-κυκλοφόρησε για PC). Το πιο πρόσφατο είναι το Shadowlands που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2020.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*