Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φεύγει από την Activision Blizzard ο πρόεδρος και COO, Daniel Alegre

*
Ο πρόεδρος και COO της Activision Blizzard πρόκειται να αφήσει τη θέση του στην εταιρεία. Πρόκειται για τον Daniel Alegre, που βρίσκεται στο συγκεκριμένο πόστο από το 2020 και το συμβόλαιό του που ολοκληρώνεται στις 31 Μαρτίου 2023 δεν πρόκειται να ανανεωθεί. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο Alegre φεύγει με σκοπό να αναζητήσει νέες ευκαιρίες στην καριέρα του.

Μένει να δούμε ποιο θα είναι το μέλλον του νυν CEO της Activision Blizzard, Bobby Kotick του μοναδικού στελέχους της εταιρείας που είναι εξασφαλισμένος από οικονομικής άποψης, καθώς σε περίπτωση που αντικατασταθεί μετά από μια ενδεχόμενη έγκριση της εξαγοράς από τη Microsoft, ο τραπεζικός του λογαριασμός θα γεμίσει με χρήματα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*