Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Αναπτύσσεται νέο campaign για το Call of Duty με πρωταγωνιστή τον Ghost

*
Ο Simon ‘Ghost’ Riley, είναι ένας από τους αγαπημένους χαρακτήρες των fans του Call of Duty. Σύμφωνα με τον Ralph Valve του whatifgaming, ενδεχομένως να αναπτύσσεται ένα spin-off campaign με τον Ghost σαν πρωταγωνιστή, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2023.

Φυσικά, ποτέ ως τώρα δεν έχει δημιουργηθεί στην ιστορία του franchise expansion, αλλά υπάρχει έντονη φημολογία ότι το 2023 θα έχουμε premium περιεχόμενο Call of Duty, χωρίς αυτό να είναι νέο παιχνίδι όπως συνηθίζει η Activision. Η φημολογία αυτή ξεκίνησε από τον γνωστό δημοσιογράφο Jason Schreier, ο οποίος τονίζει με πολύ στόμφο ότι δεν θα υπάρξει νέο παιχνίδι Call of Duty το 2023, παρά μόνον επέκταση του Modern Warfare II.


Τον Οκτώβρη του 2022, ο narrative director της Infinity Ward είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο IGN, πως θα ήθελε πάρα πολύ να κάνει ένα «Call of Duty one-off» με πρωταγωνιστή τον Ghost. Μένει να κάνουμε υπομονή και να δούμε τι ετοιμάζει η ομάδα για το 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*