Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Έχει ξεκινήσει η ανάπτυξη του The Last of Us Part 3, με το βλέμμα στο PS6

*
Πολλά γράφονται και θα συνεχίσουν να γράφονται για το The Last of Us Part 3, μέχρι η Naughty Dog να αποφασίσει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Νέα δημοσιεύματα θέλουν τη Sony να έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη του παιχνιδιού για το PS5, έχοντας στο μυαλό της το PS6. Αυτό πολύ πιθανό να σημαίνει πως ο τίτλος θα λανσαριστεί στο τέλος του κύκλου ζωής της νεότερης κονσόλας της Sony και λίγο πριν φέρει στην αγορά την επόμενη.

Όπως αναφέρει και ο δημοσιογράφος του Bloomberg, Jason Schreier: "Οι κύκλοι παραγωγής των video games έχουν γίνει τόσο μεγάλοι που αν studio ξεκινούσε σήμερα ένα project με υψηλό προϋπολογισμό, κατά πάσα πιθανότητα θα προοριζόταν για το PlayStation 6".


Επιπλέον, σύμφωνα με τον Paul Tassi του Forbes, είναι πιθανή μια κυκλοφορία το 2026.

"Το The Last of Us κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2013. Το The Last of Us Part 2 κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2020, με το Uncharted 4 και το Uncharted Lost Legacy να έχουν βγει στο ενδιάμεσο. Οπότε, μια κυκλοφορία το 2026 για το The Last of Us Part 3 ταιριάζει και θα συμβαδίσει λογικά μετα πλάνα του HBO. Πιστεύω όι αυτό συμβαίνει εδώ".

Ο Neil Druckmann είχε παλαιότερα δηλώσει πως έχει έτοιμο το story line για ένα ακόμα παιχνίδι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*