Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Η Microsoft συζητάει τη μεταφορά του Gears of War στο PlayStation

*
Η Microsoft φέρεται να συζητάει τη μεταφορά της σειράς Gears of War στο PlayStation. Αυτό ισχυρίζεται ο δημοσιογράφος του Giant Bomb, Jeff Grubb, ο οποίος έκανε αναφορά στις φήμες ότι η αμερικανική εταιρεία ετοιμάζεται να φέρει αποκλειστικότητες του Xbox σε άλλες πλατφόρμες.

"Το άλλο που άκουσα ότι είναι σίγουρα υπό εξέταση - δεν σημαίνει ότι θα συμβεί, αλλά βρίσκεται σε συζητήσεις - είναι το Gears of War", δήλωσε ο Grubb πριν λίγες ώρες.


"Το Gears of War συζητάται για αυτό", επανέλαβε.

Ο Grubb είπε επίσης ότι η Microsoft σχεδίαζε κάποια στιγμή να τοποθετηθεί δημόσια για τη νέα της πρωτοβουλία στα τέλη Φεβρουαρίου, αλλά με δεδομένες τις αυξανόμενες εικασίες, υπάρχει πιθανότητα να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση πολύ πιο σύντομα.

"Το άλλο πράγμα που μπορώ να επιβεβαιώσω είναι μια φήμη, ότι θα υπάρξει κάτι στα τέλη Φεβρουαρίου, όπου πρόκειται να μιλήσουν για αυτή την αλλαγή – αυτό είναι κάτι για το οποίο σίγουρα έχουν συζητήσει".

Σύμφωνα με τη Microsoft, η σειρά Gears of War είχε πουλήσει 22 εκ. αντίτυπα με έσοδα πάνω από 1 δισ. δολάρια όταν την εξαγόρασε από την Epic Games το 2014. Από τότε έχουν κυκλοφορήσει το Gears of War 4 (2016) και το Gears 5 (2019), τα οποία έχει αναπτύξηει η The Coalition. Μην ξεχνάμε και το turn-based spin-off Gears Tactics.

Την επόμενη εβδομάδα θα μάθουμε περισσότερα για τα πλάνα της Microsoft για το Xbox. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*