Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Την επόμενη εβδομάδα τα νεότερα για το μέλλον του Xbox

*
Μέσω μια σύντομης ανάρτησής του στο X, ο επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer μας ενημερώνει ότι την επόμενη εβδομάδα θα αποκαλυφθούν λεπτομέρειες για το μέλλον του Xbox, στο πλαίσιο ενός ειδικού event. O Spencer μπορεί να μην επιβεβαίωσε, αλλά ούτε και διέψευσε τις φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες σχετικά με τη μεταφορά αποκλειστικοτήτων του Xbox και σε άλλες πλατφόρμες, όπως το PlayStation και ο διάδοχος του Nintendo Switch. Αυτό είναι πολύ σημαντικό και επιπλέον, σημειώνουμε ότι, ούτε καν μπήκε στον κόπο να πει πως γνωρίζουμε για τις φήμες αλλά δεν ασχολούμαστε καν.

Γίνεται λόγος ακόμα και για τη σειρά Gears of War.


Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Μάλλον ισχύει και εδώ αυτό. Θα αναμένουμε με αγωνία τις εξελίξεις την επόμενη εβδομάδα.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*