Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Η Sony θα απαντήσει με την εξαγορά της Take-Two αν εγκριθεί η συγχώνευση του Xbox με την Activision Blizzard

*
Σύμφωνα με μια νεά φήμη, η Sony ίσως ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση για την εξαγορά της Take-Two Interactive, στην οποία ανήκει η Rockstar Games και είναι εκδότης των GTA, NBA 2K και πολλών άλλων δημοφιλών παιχνιδιών. Λέγεται ότι η κίνηση αυτή θα έρθει ως απάντηση στην εξαγορά της Activision Blizzard από τη Micorosft, που λογικά κάποια στιγμή θα λάβει τις απαραίτητες εγκρίσεις από τις αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές.

Πριν αρκετούς μήνες οι υπεύθυνοι της Take-Two δήλωναν πως τους αρέσει η ανεξαρτησία, αν όμως έρθει μια γενναιόδωρη πρόταση, λογικά δεν θα μπορέσουν να αρνηθούν. Με δεδομένο κιόλας ότι για την εξαγορά της δεν θα χρειαστούν τα $69 δισ. που προσφέρθηκαν στην Activision Blizzard, αλλά ένα ποσό πολύ μικρότερο. Σύμφωνα με τον χρήστη του Twitter, Rythian ο οποίος ασχολείται με αναλύσεις στη βιομηχανία των video games, θα χρειαστούν γύρω στα $20 δισ. με την εκτίμησή του να πέφτει λίγο έξω, καθώς υπολογίζεται ότι η κεφαλαιοποίηση της Take-Two ανέρχεται στα $19 δισ. άρα θα χρειαστεί κάτι παραπάνω.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*