Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Με νέο Castlevania και το remake του Metal Gear Solid 3: Snake Eater στις αποσκευές της για την Ε3 2023 η Konami

*
Λέγεται ότι η Konami θα έχει σημαντική παρουσία στην E3 2023, με ένα νέο παιχνίδι Castlevania και την αποκάλυψη του εδώ και πολύ καιρό φημολογούμενου Metal Gear Solid 3: Snake Eater remake. Αυτά τουλάχιστον λέχθηκαν στο πρόσφατο podcast του VGC. Η εταιρεία δεν έχει αποκαλυψει το οτιδήποτε και οι συμμετέχοντες στο podcast πιστεύουν πως θα έχει το δικό της περίπτερο στη γιορτή του gaming.

Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται λόγος για τα συγκεκριμένα projects. To VGC είχε κάνει αναφορά στην ύπαρξή τους το 2021, προσθέτωντας ότι η Konami το σκέφτεται σοβαρά να προχωρήσει και με remakes άλλων παιχνιδιών της σειράς Metal Gear Solid. To Metal Gear Solid 3: Snake Eater ίσως αποτελέσει ενός είδους δοκιμή για να καταλάβει η εταιρεία τι προοπτικές υπάρχουν.


Σας θυμίζουμε ότι η E3 2023 θα πραγματοποιηθεί από 13 έως 16 Ιουνίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*