Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Νέο Legacy of Kain είναι σε μυστική φάση δοκιμών από την Crystal Dynamics!

*
Μια «τρελή» φήμη σχετικά με ένα νέο Legacy of Kain εμφανίστηκε τις τελευταίες ώρες. Η Crystal Dynamics «τρέχει» αυτές τις μέρες μία μυστική φάση δοκιμών για ένα επερχόμενο game της και οι fans θεωρούν ότι η ομάδα έχει στα σκαριά ένα νέο Legacy of Kain. Η Crystal Dynamics επιβεβαίωσε ότι διεξάγεται αυτή η… μυστική δοκιμών τον επόμενο μήνα, χωρίς ωστόσο να πει το παραμικρό για το όνομα του παιχνιδιού. «Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η πρόσκληση είναι αληθινή και έρχεται από εμάς, αλλά δεν είμαι σε θέση να σας πω κάτι παραπάνω», σημείωσε εκπρόσωπος της εταιρείας στο PCGamesN.



Στη φάση αυτή θα συμμετείχαν επιλεγμένοι παίκτες από αυτούς που συμπλήρωσαν μία έρευνα για το Legacy of Kain και οι οποίοι έλαβαν την σχετική πρόσκληση για ένα event που θα λάβει χώρα από τις 3 έως και τις 12 Μαΐου. Σε αυτό θα μπορούν να συμμετέχουν από το σπίτι τους, αρκεί να έχουν PC ή Mac, web camera, μικρόφωνο και εγκατεστημένο το Microsoft Teams. Πάνω από 100 χιλιάδες άτομα είχαν συμπληρώσει τη σχετική έρευνα, σύμφωνα με το στούντιο, δίνοντας το μήνυμα ότι θέλουν να δουν το franchise να επιστρέφει κάποια στιγμή.

Ο CEO της Crystal Dynamics και της Eidos, Phil Rogers, είχε τονίσει για το θέμα τότε πως «θέλαμε να έχουμε εικόνα της κοινότητας για το αν πρέπει να επισκεφθούμε ξανά το Nosgoth και το θρυλικό μας IP Legacy of Kain». Το τελευταίο Legacy of Kain, το Defiance, κυκλοφόρησε το 2003 και έκτοτε η Crystal Dynamics δεν έχει ασχοληθεί ξανά με το franchise. Στην παρούσα φάση, πάντως, εργάζεται πάνω στο Perfect Dark reboot με την The Initiative, καθώς και σε ένα νέο Tomb Raider game που θα κυκλοφορήσει από την Amazon. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*