Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Παιχνίδι βασισμένο στο Spider-Verse ετοιμάζει η Insomniac Games

*
Η Insomniac Games ενδέχεται να ετοιμάζει ένα παιχνίδι βασισμένο στο Spider-Verse, αν ισχύει η διαρροή εγγράφων για τα μελλοντικά projects της εταιρείας.

Στο subreddit Gaming Leaks and Rumors ανέβηκε πρόσφατα ένα έγγραφο που αναφέρει τα μελλοντικά projects της Insomniac Games που περιλαμβάνει ένα παιχνίδι με κωδική ονομασία RCE (ενδεχομένως ένα νέα Ratchet & Clank), το Spider-Man 3 και ένα ακόμη παιχνίδι με όνομα Spider-, που ωστόσο λείπει το υπόλοιπο μισό. Έπειτα ανέβηκε ένα ακόμη κομμάτι του εγγράφου όπου αναφέρει το όνομα Spider-Verse και την επιπλέον υποστήριξή του. Είναι μια ενδιαφέρουσα αναφορά καθώς μπορεί να είναι το επόμενο multiplayer project της ομάδας ανάπτυξης.

Το έγγραφο φαίνεται πως βρέθηκε στη κατοχή της Rhysida, μιας ομάδας που πρόσφατα έκανε επίθεση στην Insomniac Games και άρπαξε αρκετά απόρρητα δεδομένα. Η Sony αναγνώρισε την επίθεση αλλά δεν αναφέρει πως οι δύο εταιρίες θα την χειριστούν καθώς φαίνεται πως κλάπηκαν και προσωπικά δεδομένα υπαλλήλων. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*