Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Persona 3 Remake και νέο Jet Set Radio game στα σκαριά (vid)

*
Ένα video που φαίνεται πως προέρχεται από ένα Persona 3 remake και ένας νέος τίτλος Jet Set Radio είδαν το φως της δημοσιότητα πριν από μερικές ώρες. Το υλικό για το Persona 3 εμφανίστηκε από ένα εσωτερικό video της SEGA που δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στις 4 Απριλίου και περιλαμβάνει ακόμη υλικό από δύο νέα games που δεν έχουν ανακοινωθεί, αλλά και το Sonic Frontiers. Βάσει πληροφοριών φαίνεται μάλιστα πως το Persona 3 remake είναι σε φάση ανάπτυξης εδώ και καιρό. Χρήστης του Twitter, ανακάλυψε μάλιστα και ένα site στη διεύθυνση p3re.jp που έχει καταχωρηθεί πιθανότατα για το game στον ίδιο domain provider με αυτό του επίσημου site Persona 5 Royal στις 15 Μαρτίου 2023.



Από την άλλη, το υλικό του Jet Set Radio έρχεται να επιβεβαιωθεί από το artwork που είχε διαρρεύσει από έρευνα της SEGA το 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*