Λέγεται ότι ένα expansion για το δημοφιλές God of War Ragnarok βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο ανάπτυξης. Η πληροφορία προέρχεται από τον γνωστό leaker The Snitch, που στο παρελθόν έχει αποδειχτεί αξιόπιστη πηγή διαρροών. Πρόσφατα αποκάλυψε πληροφορίες για το Rise of the Ronin, οπότε δείχνει πως είναι εξοικειωμένος με τα πεπραγμένα στη Sony. Σύμφωνα πάντοτε με τον The Snitch, η ανάπτυξη του DLC έχει ολοκληρωθεί σε ποσοστό 60% και πρόκειται να κυκλοφορήσει το επόμενο έτος. Δεν αποκλείεται να πρόκειται για τη συνέχεια των περιπετειών του Atreus.
Μέχρι να υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση, όπως πάντα τα παραπάνω θα πρέπει να τα διαχειριστείτε ως φήμες και τίποτα περισσότερο.
Ως τότε, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το God of War Ragnarok στο review του Παναγιώτη Πετρόπουλου.

Fan του DOOM φεύγει από τη ζωή παίζοντας το game, οι developers κι ο John Romero τον αποχαιρετούν με συγκίνηση
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity