Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Sea of Thieves και Hi-Fi Rush είναι τα Xbox games που έρχονται σε PlayStation και Nintendo Switch

*
Τις τελευταίες ώρες διακινείται από τους insiders η φήμη πως γνωστές σειρές του Xbox έρχονται στα PlayStation και Nintendo Switch και οι ενδείξεις για Sea of Thieves και Hi-Fi Rush πληθαίνουν. Όλα ξεκίνησαν από τον γνωστό Nate the Hate, ο οποίος σημείωσε πως ένα δημοφιλές Xbox franchise θα κάνει την μετάβαση και σε άλλες πλατφόρμες.

Στο νεότερο επεισόδιο του Game Mess Mornings, ο γνωστός insider Jeff Grubb σημείωσε ότι το Sea of Thieves είναι το πρώτο game που έρχεται στο μυαλό του, καθώς πρόσφατα άκουσε πως θα κάνει την μετάβαση και στις δύο ανταγωνιστικές πλατφόρμες του Xbox.




O Stephen Totilo (πρώην αρχισυντάκτης του Kotaku) σημείωσε επίσης στο νέο δικό του blog πως έχει ακούσει πως το Sea of Thieves ετοιμάζεται και για το PlayStation. Την ίδια στιγμή, ο γνωστός lolilolailo ανέφερε πως άκουσε για μεταφορά του Hi-Fi Rush σε PS5 και Nintendo Switch, αν και η δεύτερη έκδοση ίσως έχει εγκαταλειφθεί σαν ιδέα.

Ο Jeff Grubb σημείωσε κι αυτός πως θεωρεί μια μεταφορά του Hi-Fi Rush σε ανταγωνιστικές πλατφόρμες πιθανή. Προς το παρόν, δεν έχουμε κάτι νεότερο και απλά αναμένουμε… 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*