Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Single player VR game ο επόμενος τίτλος της σειράς Metro

*
Πέντε χρόνια μετά το Exodus, που κυκλοφόρησε το 2019, η σειρά Metro είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει και σύμφωνα με φήμες, το επόμενο παιχνίδι θα αποκαλυφθεί τις προσεχείς ημέρες. Λέγεται ότι η σχετική ανακοίνωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο ενός νέου State of Play της Sony, που πληροφορίες αναφέρουν πως είναι προγραμματισμένο για πολύ σύντομα. Με βάση τα όσα ανάρτησε πρόσφατα ο χρήστης του X, Kurakasis, το παιχνίδι θα έχει τίτλο Metro Awakening και θα είναι μια εμπειρία single player σε περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας. Άραγε θα είναι αποκλειστικότητα του PSVR 2; Κανείς δεν μπορεί να το απαντήσει αυτό προς το παρόν.

Προ μηνών, δημοσιεύματα υποστήριζαν ότι το επόμενο Metro θα ήταν ένα open world multiplayer game, με την εισαγωγή να βρίσκει τον πρωταγωνιστή σε ένα όνειρο και να ξυπνάει στη βάση των επιχειρήσεών του.


Λογικά δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ μέχρι να ξεκαθαρίσουν όλα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • LORDSNAKE
    • Ε όχι ρε παιδιά........
      Εδώ μιλάμε για το Metro. Τι Open World Multiplayer Game, η VR;;;;
      Πάνε καλά η το έχουν χαμένο όλοι μαζί???

      Πολύ κρίμα αν ισχύουν τα παραπάνω σενάρια!!

*