Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Στην εποχή των Αζτέκων θα μας ταξιδέψει το επόμενο Assassin's Creed

*
Ενημέρωση: Δεν φαίνεται να συμφωνεί με αυτήν την πληροφορία ο Jason Schreier του Bloomberg και αναφέρει πως το επόμενο Assassin's Creed θα μας ταξιδέψει στη Βαγδάτη!

To Assassin's Creed είναι μία από τις πλέον δημοφιλείς σειρές video games όχι μόνο της Ubisoft αλλά και όλων των εποχών. Η νεότερη προσθήκη, το Assassin's Creed Valhalla μας ταξίδεψε στην εποχή της κυριαρχίας των Vikings, ενώ τα γεγονότα των δύο προηγούμενων παιχνιδιών διαδραματίστηκαν στην Ελλάδα και την Αίγυπτο (κατά τη διάρκεια της ελληνιστικής εποχής). Το ερώτημα είναι ποιος θα είναι ο επόμενος προορισμός. Σύμφωνα με tweet του αξιόπιστου insider, Jeremy Penter η Ubisoft έχει επιλέξει την εποχή των Αζτέκων.


Οι Αζτέκοι κυριάρχησαν στο κεντρικό Μεξικό από το 1300 ως το 1521. Εφόσον ισχύσει τελικά κάτι τέτοιο, η επιλογή φαντάζει ως άκρως ενδιαφέρουσα, με δεδομένες τις ριζοσπαστικές ιδέες του συγκεκριμένου πολιτισμού, του πλήθους των θεών που λάτρευαν και των πολεμιστών με τον μοναδικό εξοπλισμό. Για να ικανοποιήσουν τους θεούς τους, θυσίαζαν ανθρώπους, οπότε είχαν μία πολύ σκοτεινή πλευρά.

Πως σας φαίνονται τα παραπάνω;
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*