Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Συνεργάτες της Nintendo ξεκίνησαν δοκιμές για backwards compatibility στο Nintendo Switch 2

*
Ένα από τα θέματα που απασχολούν τους fans της Nintendo είναι το αν η επόμενη κονσόλα της ιαπωνικής εταιρείας θα προσφέρει backwards compatibility. Φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει εντός του 2024 και ως τώρα κανείς δεν γνωρίζει το οτιδήποτε αναφορικά με την αρχιτεκτονική της. Τα καλά νέα, εφόσον βέβαια αποδεχτούν αληθινά, είναι ότι πρόσφατα συνεργάτες της Nintendo ξεκίνησαν να δοκιμάζουν το backwards compatibility στον διάδοχο του Nintendo Switch. Αν όντως το νέο hardware υποστηρίζει αυτό που, είναι πλέον κοινό και δεδομένο για τους κατοχους PlayStation και Xbox, θα είναι ένα μεγάλο πάτημα για την ομαλή μετάβαση των gamers στη νέα γενιά.

Προσπαθώντας να συμβαδίσει με τις επιταγές της σύγχρονης εποχής, η Nintendo έχει επενδύσει και έχει να υπερηφανεύεται για ένα τεράστιο fan base που ασχολείται με το online gaming. Τόσο το Mario Kart 8 Deluxe, όσο και το Splatoon 3 κράτάνε ψηλά τη σημαία για την ιαπωνική εταιρεία σε αυτόν τον τομέα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*