Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Τα περισσότερα παιχνίδια του Nintendo Switch 2 θα χρησιμοποιούν την τεχνολογία NVIDIA DLSS (video)

Έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν φήμες πως το Nintendo Switch 2 θα υποστηρίζει τη τεχνολογία NVIDIA DLSS και αυτή θα χρησιμοποιείται από τα περισσότερα παιχνίδια.

Όπως αναφέρει σε video το κανάλι Moore's Law is Dead στο YouTube, σύμφωνα με πηγές της NVIDIA τα περισσότερα παιχνίδια της νέας κονσόλας της Nintendo θα χρησιμοποιούν το DLSS, ωστόσο δεν θα είναι υποχρεωτικό. Το upscaler της NVIDIA θα χρησιμοποιηθεί για να καταπολεμηθούν οι τεχνικοί περιορισμοί καθώς το chip της κονσόλας - σύμφωνα με insiders - θα είναι πιο αδύναμο από αυτό του Xbox Series S.


Επιπλέον, η NVIDIA φαίνεται να πρόσφερε στην Nintendo την αρχιτεκτονική Ada Lovelace, η οποία χρησιμοποιείται από την σειρά RTX 4000. Ωστόσο, η ιαπωνική εταιρία αποφάσισε στην χρήση του Orin που θα είναι πιο οικονομικό ως προς την παρασκευή του. Μερικά από τα χαρακτηριστικά του Lovelace εφαρμόστηκαν στο παραπάνω chip όπως τα efficiency tweaks.

Δείτε παρακάτω το video του Moore's Law is Dead:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*