Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Το νέο Star Wars ίσως αποτελέσει αναβίωση του project της Visceral Games που ακυρώθηκε

*
Σύμφωνα με νέες πληροφορίες που δημοσιεύει ο αξιόπιστος leaker Accountngt το νέο Star Wars game έχει την κωδική ονομασία Project Walton. Υπενθυμίζουμε ότι ο ίδιος χρήστης είχε διαρρεύσει με ακρίβεια πληροφορίες για το Star Wars Eclipse αρκετές ημέρες πριν την επίσημη ανακοίνωσή του. Λέγεται ότι το project αποτελεί αναβίωση του Project Ragtag, της Visceral Games η λειτουργία της οποίας σταμάτησε το 2017. Το ίδιο δημοσίευμα ναφέρει πως τα γεγονότα διαδραματίζονται κατά τη διάρκεια τη Rebel Alliance era, που είναι γνωστή και ως Classic era, εποχή που έλαβε χώρα η αρχική τριλογία. Το Project Ragtag τοποθεντούνταν πριν το Episode V The Empire Strikes Back. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*