Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Το PS5 Pro ετοιμάζεται και κυκλοφορεί το 2024

*
Ο δημοσιογράφος του Insider Gaming, Tom Henderson αναφέρει πως πηγές του, του επιβεβαίωσαν ότι το PS5 Pro βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης και θα κυκλοφορήσει ως τα τέλη του 2024. Εδώ και καιρό υπάρχουν δημοσιεύματα και για ένα ακόμα μοντέλο του PlayStation 5, με αποσπώμενο disc drive, που θα λανσαριστεί μέσα στο 2023 και θα αντικαταστήσει το υπάρχον. Δεν είναι όμως το PS5 Pro. Είναι απλά το ξεκίνημα ενός νέου hardware για τους χρήστες του PlayStation αυτή τη γενιά, είχε δηλώσει μια από τις πηγές του Henderson σχετικά με την κονσόλα με τον αποσπώμενο δίσκο.

Όσο για τα χαρακτηριστικά του PS5 Pro, η μόνη, αν μπορεί να θεωρηθεί ένδειξη, είναι μια πρόσφατη πατέντα του αρχιτέκτονα του PlayStation, Mark Cerny ο οποίος είχε αναφέρει ότι η Sony Interactive Entertainment θα προσπαθήσει να επιταχύνει την υιοθέτηση του ray tracing στα video games.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*