Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Το PS6 θα βασίζεται αποκλειστικά σε τεχνολογία της AMD (video)

Η Sony έχει βάλει σκοπό το PlayStation 6 να είναι η πιο ισχυρή κονσόλα της γενιάς του και δεν πρόκειται να βιαστεί προκειμένου να πετύχει τον στόχο της. Σε ένα νέο video που ανάρτησε το κανάλι του YouTube, RedGaming Tech, ο παρουσιαστής κάνει αναφορά σε όσα υποστηρίζει ότι έχει μάθει τον τελευταίο καιρό, όχι μόνο για το PS6 αλλά και για το φημολογούμενο PlayStation 5 Pro. Λέγεται ότι ήδη κάποια third-party studios έχουν παραλάβει τα σχετικά dev kits recently και η "αναβαθμισμένη" κονσόλα κατά πάσα πιθανότητα θα κυκλοφορήσει αργότερα, εντός του 2024.

Όσο για το PlayStation 6, το σύστημα δουλεύεται εδώ και περίπου ένα έτος και ακόμα δεν έχουν οριστικοποιηθεί οι προδιαγραφές της CPU και της RAM. Είναι σχεδόν σίγουρο, σύμφωνα πάντοτε με τον παρουσιαστή, ότι η επόμενης γενιάς κονσόλα θα έρθει με τεχνολογία της AMD. Ο ορίζοντας κυκλοφορίας της τοποθείται στο 2028. Όσο για το πως θα την κάνει την πιο ισχυρή κονσόλας της γενιάς της, η Sony φέρεται να επενδύει στο ray tracing, στο path tracing, στο machine learning και στην τεχνητή νοημοσύνη, ιδιαίτερα όσον αφορά την αλληλοεπίδραση των NPCs, για να προσφέρει πιο καινοτόμες εμπειρίες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*