Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φημολογία για καθυστέρηση κυκλοφορίας του Test Drive Unlimited Solar Crown

*
Δεν θα προλάβει να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023 το Test Drive Unlimited Solar Crown, όπως φαίνεται. Το παιχνίδι είχε ανακοινωθεί το 2020 και θα κυκλοφορούσε τον περσινό Σεπτέμβριο για PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S και Nintendo Switch, ωστόσο τον Μάιο ανακοινώθηκε πως πάει για το 2023 και πως οι last gen εκδόσεις ακυρώνονται. Μια πρόσφατη οικονομική αναφορά της Nacon, ωστόσο, αποκαλύπτει πως το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2024, ενώ συνεχίζει να αναφέρεται πως θα βγει και σε PS4 και Xbox One. Ουδείς γνωρίζει ακόμη αν αυτές οι πληροφορίες είναι ακριβείς, μιας και στο επίσημο site του game παραμένει σταθερή ως ημερομηνία κυκλοφορίας το «2023». Μένει να δούμε τι θα έχουμε για τον τίτλο στο επόμενο διάστημα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*