Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Final Fantasy IX Remake: Γνωστός insider επιβεβαιώνει την ανάπτυξή του

*
Το Final Fantasy IX Remake ίσως αποδειχτεί ένα από τα χειρότερα κρατημένα μυστικά της βιομηχανίας, αφού άλλη μια ένδειξη για την ανάπτυξή του εμφανίστηκε σύντομα. Οι φήμες για το σχετικό project κυκλοφορούν εδώ και αρκετό καιρό και πλέον επιβεβαιώνονται από άλλη μια πλευρά. Ο δημοσιογράφος και insider Jeff Grubb ισχυρίστηκε σε πρόσφατο podcast του ότι το Final Fantasy IX Remake είναι σε φάση ανάπτυξης και θα είναι σαφώς μικρότερο σε έκταση από το Final Fantasy VII Remake και θα μπορούσε να χαρακτηριστεί (ως προς το μέγεθος του project) ως κάτι ανάμεσα σε αυτό και το Final Fantasy VII: Crisis Core. Όπως τόνισε ο Grubb, θα χρησιμοποιεί ATB turn-based σύστημα και δεν θα αλλάζει δραματικά τα δεδομένα που είχαμε από τo original game. Συνολικά, δεν θα είναι ένα απλό HD remaster, αλλά πολλά περισσότερα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*