Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φούντωσαν ξανά οι φήμες για νέο SOCOM στο PlayStation 5

*
Φούντωσαν ξανά οι φήμες για ένα νέο παιχνίδι SOCOM για το PlayStation 5 αφού fans της σειράς βρήκαν το τίτλο σε βιογραφικό ηθοποιού που έχει φύγει από τη ζωή. Ο David Veach, που απεβίωσε σε ηλικία 54 χρονών τον Ιανουάριο του 2022, πραγματοποίησε motion capture για την Sony για το "SOCOM 111". Ένας χρήστης του Reddit ανακάλυψε το βιογραφικό του Veach στο Actors Access website. Το SOCOM 111 θα μπορούσε να είναι ένας διαφορετικός τρόπος γραφής του SOCOM III, ωστόσο το όνομα του ηθοποιού δεν φαίνεται στα credits του παιχνιδιού ούτε στο IMDB.

Οι φήμες για ένα νέο παιχνίδι ξεκίνησαν το 2029 όταν ο insider Tidux δήλωσε πως η Guerrilla Games είχε αναλάβει την ανάπτυξη του. Το 2017 είχαν δηλώσει πως η Sony έψαχνε τους κατάλληλους developers για να αναβιώσει την σειρά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*