Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Free-to-play αντιγραφή του Squid Game συνεχίζει να σαρώνει τα charts του Steam (video)

Δύο ομάδες VTubers αναζωπύρωσαν το ενδιαφέρον του Steam για το Crab Game, τον free-to-play κλώνο του Squid Game.

Σύμφωνα με το SteamDB, ο τίτλος μέτρησε 41.985 ενεργούς παίκτες μέσα στον Ιανουάριο του 2023. Το ρεκόρ του είναι αρκετά παραπάνω από αυτό (στους 56.206), όμως πρόκειται για το μεγαλύτερο νούμερο του τίτλου, από τον Νοέμβριο του 2021.

Ο κύριος λόγος για την επιστροφή του στα charts είναι τα videos 12 VTubers (Virtual YouTubers) που κάνουν streams του Crab Game, χρησιμοποιώντας avatars βασισμένα σε anime. Μπορείτε να δείτε ένα παράδειγμα στο παρακάτω video του Kyo Kaneko.



Δεν είναι λίγες οι φορές που παρατηρείται η επάνοδος ενός τίτλου του Steam όταν κάποιος διάσημος ασχολείται μαζί τους. Τον Δεκέμβριο του 2022, ένας από τους μεγαλύτερους τίτλους της πλατφόρμας ήταν το Among Us, κάτι που ήρθε ως επακόλουθό ενός stream μέλους του K-pop συγκροτήματος BTS. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*