Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gameplay Deep Dive trailer δημοσίευσε η Capcom για το Kunitsu-Gami: Path of the Goddess

*
To Kunitsu-Gami: Path of the Goddess ήρθε ξανά στην επικαιρότητα μέσω του Xbox Partner Showcase και πλέον η Capcom συνεχίζει να τροφοδοτεί το κοινό με νέο υλικό. Η ιαπωνική εταιρεία δημοσίευσε ένα νέο 6λεπτο gameplay video, στο οποίο μοιράζεται περισσότερες πληροφορίες για τα του gameplay. O κόσμος του game είναι βασισμένος στην ιαπωνική κουλτούρα και τον μυστικισμό και η κυκλοφορία του έχει προγραμματιστεί για το 2024.

Ανήκει στην κατηγορία των single player action strategy games και τα γεγονότα του λαμβάνουν χώρα σε ένα μολυσμένο βουνό, το οποίο πρέπει να διασχίσουν οι παίκτες με τον Soth. Ο πρωταγωνιστής πρέπει να σώσει τους κατοίκους του βουνού και να καθαρίσει τα χωριά τους στο Mount Kafuku. Στη διάρκεια της ημέρας, ο Soh θα ετοιμάζεται με τους συμμάχους του και στη διάρκεια της νύχτας θα πρέπει να αντιμετωπίζει τους εχθρούς.


Το Kunitsu-Gami: Path of the Goddess θα κυκλοφορήσει το 2024 για PS5, Xbox Series X/S και PC, ενώ θα είναι διαθέσιμο και μέσα από το Xbox Game Pass.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*