Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gamescom 2023: Ανακοινώθηκε το Thank Goodness You’re Here! (trailer)

Η Panic και η ομάδα ανάπτυξης Coal Supper ανακοίνωσαν το “comedy slapformer” adventure game Thank Goodness You’re Here! για PlayStation 5, Nintendo Switch και PC (Steam, Epic Games Store) κατά τη διάρκεια του Opening Night Live της Gamescom 2023. Θα γίνει διαθέσιμο εντός του 2024.

Εξερευνήστε την παράξενη πόλη Barnsworth σε αυτόν τον αναιδή κωμωδία!


Αφού φθάνει νωρίς για μια μεγάλη συνάντηση με τον δήμαρχο μιας παράξενης πόλης της Βόρειας Αγγλίας, ένας ταξιδιώτης πωλητής αφιερώνει χρόνο για να εξερευνήσει και να συναντήσει τους ντόπιους, οι οποίοι είναι όλοι πολύ πρόθυμοι να του δώσουν μια σειρά από όλο και πιο περίεργες δουλειές…

Δόξα τω Θεώ που είσαι εδώ! είναι μια κωμωδία που ξετυλίγεται με την πάροδο του χρόνου καθώς η εξερεύνηση και οι γελοιότητες των παικτών αφήνουν το στίγμα τους στην παράξενη πόλη Barnsworth. Με κάθε ολοκληρωμένη περίεργη δουλειά, ανοίγουν νέες περιοχές της πόλης, γίνονται διαθέσιμες εργασίες και το ρολόι δείχνει προς τη μεγάλη συνάντηση του πωλητή μας. Οι πολύχρωμοι κάτοικοι της πόλης ζωντανεύουν με ζωηρά κινούμενα σχέδια, ζωγραφισμένα στο χέρι, πλήρεις διαλόγους και υποστηρικτές σε κάθε γωνία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*