Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gamescom 2023: Η AMD ανακοίνωσε λεπτομέρειες για την τεχνολογία FidelityFX Super Resolution 3 (FSR3)

*
Η AMD ανακοίνωσε λεπτομέρειες για την επερχόμενη τεχνολογία FSR3, που θα αποτελέσει ουσιαστικά την απάντησή της στο DLSS3 της Nvidia. Το FSR3 θα προσφέρει τεχνολογία frame generation, που η AMD αποκαλέι ως Fluid Motion Frames και μπορεί να διπλασιάσει τον ρυθμό ανανέωσης. Σε συνδυασμό με το super resolution upscaling, μπορεί να οδηγήσει σε σχεδόν τριπλασίασμό του ρυθμού ανανέωσης σε παιχνίδια όπως το Forspoken. Ακόμα, η AMD θα εισάγει το Anti-Lag+, ένα χαρακτηριστικό που βασίζεται σε drivers, για τη μεώση του latency.

AMD announces Radeon RX 7800 XT and 7700 XT graphics cards


Το FSR3 θα είναι συμβατό με τις Radeon 5000, 6000 και 7000, με την AMD να προτείνει τις 6000 και 7000 για καλύτερα αποτελέσματα. Η τεχνολογία θα συνεργάζεται και με κάρτες της Nvidia, με την AMD να σημειώνει την υποστήριξη για τις σειρές 20-, 30- και 40- με τις δύο τελευταίες να είναι εγγύηση για καλύτερα αποτελέσματα.

Το Immortals of Aveum και το Forspoken θα είναι τα δυο πρώτα παιχνίδια που θα υποστηρίζουν το FSR3. Θα ακολουθήσουν τα: Cyberpunk 2077, Avatar: Frontiers of Pandora και Black Myth: Wukong.

AMD announces Radeon RX 7800 XT and 7700 XT graphics cards 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*