Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gamescom 2023: Η Certain Affinity ανακοίνωσε το original fps Project Loro

*
Η Certain Affinity ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει ένα original first-person shooter με την κωδική ονομασία Project Loro. Ο CEO του studio, Max Hoberman, δήλωσε ότι η σχετική πρόταση παρουσιάστηκε κεκλεισμένων των θυρών, κατά τα διάρκεια της Gamescom 2023.

"Το playable demo μας έκανε πολλούς να χαμογελάσουν", έγραψε στο Twitter. "Λέμε σε όλους την κωδική ονομασία του project και είναι βέβαιο ότι θα κυκλοφορήσει, οπότε αφήστε με να είμαι ο πρώτος. Πείτε γεια στο Loro, έναν προσωρινό τίτλο για το original FPS μας".


Με έδρα στο Austin τους Texas, η Certain Infinity είναι ένα δημοφιλές studio που αναλαμβάνει κατά βάση υποστηρικτικούς ρόλους και ιδρύθηκετο 2006 από τον Hoberman, ο οποίος στο παρελθόν ήταν multiplayer και online lead στη Bungie.

Έχει συμμετοχή στην ανάπτυξη περισσότερων από 30 video games, για σειρές όπως το Halo, το Call of Duty, το Left 4 Dead και το Doom.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*