Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gamescom 2023: Η Nightdive Studios θα κυκλοφορήσει το remaster του Turok 3: Shadow of Oblivion (trailer)

Η Nightdive Studios θα κυκλοφορήσει το remaster του first-person shooter Turok 3: Shadow of Oblivion για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam), στις 14 Νοεμβρίου 2023.

Το Turok 3: Shadow of Oblivion είναι ένα πιστό remaster του κλασικού fps shooter που κυκλοφόρησε αρχικά το 2000 για το Nintendo 64, αναβαθμισμένο μέσω της KEX Engine της Nightdive Studios. Είναι προσαρμοσμένο για σύγχρονες συσκευές gaming με ανάλυση έως και 4K στα 120 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Έρχεται με αναβαθμισμένο gameplay, υψηλής ανάλυσης textures, βελτιωμένο φωτισμό και απόδοση και υποστήριξη για gamepads κονσολών, με χαρακτηριστικά ειδικά για κάθε πλατφόρμα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*