Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gamescom 2023: Λύσεις για να μη χαθούν τα παιχνίδια του Xbox 360 αναζητά ο Phil Spencer

*
Λύσεις αναζητά ο Phil Spencer, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι εκατοντάδες παιχνίδια του Xbox 360 δεν θα εξαφανιστούν, όταν σταματήσει να λειτουργεί το ηλεκτρονικό κατάστημα της κονσόλας. Από τις 29 Ιουλίου 2024 και μετά δεν θα είναι δυνατή η αγορά παιχνιδιών ή DLCs από το Xbox 360 Marketplace, κάτι που σημαίνει ότι περίπου 220 από αυτά θα πάψουν να είναι διαθέσιμα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας VGC.

"Υπάρχει μια λίστα με 220 παιχνίδια που δεν είναι backwards compatible, και έχω αυτή τη λίστα και την έχω κολλημένη στο μέτωπό μου, και είμαι σε φάση, πώς μπορούμε να εξασφαλίσουμε ότι θα μπορείτε να τα παίξετε ακόμα;", είπε.


"Πόσα από αυτά είναι στον υπολογιστή; Αυτό είναι ένα πράγμα, γιατί δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να μπορείτε να το παίξετε στο υπάρχον υλικό που αγοράσατε πριν από 15 χρόνια, αλλά η διατήρηση είναι μπροστά και στο επίκεντρο όταν λαμβάνονται όλες αυτές οι αποφάσεις", ισχυρίστηκε ο Spencer.

"Θα πω για εμάς ότι η διατήρηση που συνδέεται μόνο με ένα κομμάτι hardware είναι μια πρόκληση. Διότι μπορεί να υπάρχει και αγάπη για το hardware – άτομα που αγαπούν και θέλουν αυτή η συσκευή να λειτουργεί για πάντα – αλλά τα μηχανικά πράγματα θα χαλάσουν με τον καιρό".

"Αλλά αυτός είναι ο λόγος που δώσαμε στους ανθρώπους με αυτή την απόφαση ένα χρόνο. Ας πούμε "Γεια, αν θέλετε να πάτε να αγοράσετε πράγματα από το κατάστημα του 360, θα σας δώσουμε ένα χρόνο περιθώριο και μπορείτε να πάτε να πάρετε αυτά τα πράγματα". Και απλά να ξέρετε ότι η λίστα με τα 220 παιχνίδια είναι κάτι που βλέπουμε και θα θέλαμε πολύ να βρούμε λύσεις για να συνεχίσει να είναι δυνατή η αναπαραγωγή τους".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*