Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gamescom 2023: Νέα chipsets για φορητές συσκευές gaming ανακοίνωσε η Qualcomm (video)

Η Qualcomm αποκάλυψε τη σειρά chipsets, G η οποία προορίζεται για φορητές συσκευές gaming.

To Snapdragon G1 Gen 1 είναι σχεδασμένο για game streaming handhelds χωρίς ανεμιστήρα και υπόσχεται αυτονομία έως 10 ώρες. Διαθέτει οκταπύρηνη Kryo CPU και Adreno A11 GPU μαζί με συνδεσιμότητα Wi-Fi 5 και Bluetooth 5.0. Ακόμα, το chipset υποστηρίζει ανάλυση έως 720p και ρυθμό ανανέωσης στα 60 fps.


Το Snapdragon G2 Gen1 προορίζεται για συσκευές για mobile και cloud gaming με την ίδια,οκταπύρηνη Kryo CPU και μια πιο ισχυρή Adreno A21 GPU. Η σειρά G2 έρχεται επίσης με Wi-Fi 6/6E και 5G, χάρη στο Snapdragon X62 5G modem. Υποστηρίζονται αναλύσεις FHD+ και ρυθμός ανανέωσης που φτάνει τα 144 fps.

Qualcomm announces Snapdragon G-series platform for handheld gaming consoles

Το Snapdragon G3x Gen1 που υπάρχει ήδη στο Razer Edge 5G, βλέπει τον διάδοχό του στο Snapdragon G3x Gen 2. Το νέο top-end chipset της σειράς G θα προσφέρει την ισχύ του σε handhelds που θεωρούνται ως ναυαρχίδες για mobile gaming επιπέδου PC. To G3x Gen 2 ενσωματώνει οκταπύρηνη Kryo CPU και είναι 30% ταχύτερο από τον προκάτοχό του. Ακόμα, το chip έχει τη νέα Adreno A32 GPU με επιδόσεις 2x καλύτερες σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Ακόμα, το Snapdragon G3x Gen 2 υποστηρίζει ray tracing, Wi-Fi 7 και 5G. Η ανάλυσή του φτάνει σε επίπεδο FHD+ με 144 fps. Η Qualcomm υπερηφανεύεται για υποστήριξη PCIe Gen 4 SSD και stereo haptics.

Qualcomm announces Snapdragon G-series platform for handheld gaming consoles

Τα νέα chipsets αναμένονται σύντομα σε φορητές συσκευές των AyaNeo, Huaqin, Inventec, Thundercomm κλπ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*