Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gamescom 2023: Ρίγος με την ανακοίνωση του Broken Sword: Shadow of the Templars - Reforged (trailer)

Η Revolution Software ανακοίνωσε το Broken Sword: Shadow of the Templars - Reforged, μια έκδοση remastered του point-and-click adventure game Broken Sword: The Shadow of the Templars, που κυκλοφόρησε το 1996. Αναμένεται στις αρχές του 2024 για κονσόλες, PC και φορητές συσκευές.

Θα βγείτε στους δρόμους του Παρισιού καθώς ο George βρίσκεται μπλεγμένος σε ένα μυστηριώδες ταξίδι ίντριγκας και κινδύνου. Θα απολαύστε μια περιπέτεια που εκτείνεται σε όλο τον κόσμο, εξερευνώντας εξωτικές τοποθεσίες, λύνοντας αρχαία μυστήρια και αποτρέποντας μια σκοτεινή συνωμοσία για να αποκαλύψετε τις μυστικές αλήθειες των Ναϊτών Ιπποτών είτε είναι η πρώτη σας φορά είτε επισκέπτεστε ξανά ένα αγαπημένο κλασικό τίτλο. Θα ταξιδέψτε στις εμβληματικές τοποθεσίες του παιχνιδιού που απεικονίζονται για πρώτη φορά σε ανάλυση 4K, ενώ βελτιώσεις έχουν γίνει και στον ηχητικό τομέα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*