Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gamestation Plus: H νέα retro-κονσόλα από τις Atari και MyArcade

*
Η MyArcade είναι από τις λίγες εταιρείες που τυγχάνουν της απόλυτης εκτίμησης των retro gamers. Σε συνεργασία με την Atari, δημιούργησε μια νέα κονσόλα γαι video games, το Gamestation Plus. Ο σχεδιασμός του hardware ακολουθεί μοντέρνα γραμμή και η συσκευή συνοδεύεται από δύο joysticks που λειτουργούν με μπαταρία και διαθέτουν φωτισμό RGB, ενώ είναι επίσης συμβατά με USB-C και Bluetooth. Το εμπρόσθιο πάνελ της κονσόλας είναι στρογγυλοποιημένο, έχει επίσης φωτισμό RGB και γρίλιες εξαερισμού.

Το user interface του Gamestation Plus είναι αρκετά φιλικό και θα υπάρχουν πολλά προεγκατεστημένα παιχνίδια, για τα οποία αναμένονται λεπτομέρειες το επόμενο διάστημα, όπως επίσης και πληροφορίες για την τιμή του.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*