Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Γεμάτο μυστήρια το story trailer του Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse

H Koei Tecmo δημοσίευσε ένα story trailer για το remaster του Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse. Επιπλέον, ανακοίνωσε ότι έχουν ξεκινήσει οι παραγγελίες της ψηφιακής έκδοσης.

Στα πλάνα που θα παρακολουθήσετε στη συνέχεια θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε μια γεύση από τα τρομακτκά γεγονότα που σας περιμένουν. Επιπλέον, υπάρχουν πληροφορίες για μηχανισμούς όπως το Photo Mode, που θα βοηθήσει τους παίκτες να κρατήσουν ζωντανές όλες τις αναμνήσεις και τις σημαντικές στιγμές του gameplay. Ακόμα, θα ρίξετε μια ματιά στις ενδυμασίες που θα είναι διαθέσιμες για κάθε χαρακτήρα.


Εκτός από τη standard, η Koei Tecmo θα κυκλοφορήσει μια Digital Deluxe Edition, που εκτός από το παιχνίδι θα περιλαμβάνει το “Rogetsu Isle Dinner Party Costume Set”, ένα ψηφιακό art book και το original soundtrack.

Το Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse θα λανσαριστεί στις 9 Μαρτίου 2023, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*