Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Για bans σε dataminers ετοιμάζεται η ομάδα ανάπτυξης του Escape From Tarkov

*
Η Battlestate Games, δημιουργός του Escape From Tarkov developer δηλώνει αποφασισμένη να λάβει μέτρα εναντίον όλων των dataminers που δημοσιεύουν πληροφορίες οι οποίες έχουν εσκεμμένα κρυφτεί από τους παίκτες.

"Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, υπήρξε μια αύξηση στις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν σε διάφορους ιστότοπους καθώς και λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης", εξηγεί η ομάδα. "Ενώ ορισμένοι παίκτες πιστεύουν ότι οι developers του Escape from Tarkov δεν μοιράζονται πληροφορίες σχετικά με κρυφές αλλαγές του παιχνιδιού, θα θέλαμε επίσης να υπενθυμίσουμε ότι οποιαδήποτε ανάκτηση δεδομένων χωρίς επίσημη άδεια αποτελεί άμεση παραβίαση [...] της συμφωνίας άδειας χρήσης".


Αφού εξήγησε ποια πιστεύει ότι είναι η διαφορά μεταξύ των διαρροών και των teasers, η Battlestate Games συνέχισε προσθέτοντας ότι "υποστηρίζοντας το datamining", οι παίκτες δεν υποστηρίζουν το παιχνίδι αλλά "το συγκεκριμένο άτομο που βρίσκεται πίσω από την ανάκτηση των πληροφοριών" και ότι δεν είναι "δίκαιο" για την ομάδα ανάπτυξης να "αποκαλύπτεται" η δουλειά της από έναν dataminer.

Τη σχετική ανακοίνωση θα έχετε την ευκαιρία να τη διαβάασετε στη συνέχεια και μεταξύ άλλων προβλέπονται bans σε όσους αποκαλύπτουν πληροφορίες που προέρχονται από datamining.

Statement from BSG regarding datamining
by u/saiik in EscapefromTarkov
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*