Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Για νέα έρευνα προειδοποιεί η CMA σχετικά με τη συγχώνευση της Microsoft με την Activision Blizzard

*
Η Αρχή Αγορών και Ανταγωνισμού της Μ. Βρετανίας, CMA, προτρέπει τους ενδιαφερόμενους να μην βιάζονται όσον αφορά την εξεύρεση μιας λύσης για τις υπάρχουσες ανησυχίες σχετικά με την εξαγορά της Activision Blizzard από τη Microsoft. Μόλις χθες ανακοινώθηκε το πάγωμα των νομικών διαδικασιών για να βρεθεί μια εξωδικαστική λύση, έπειτα από τη δικαστική απόφαση που απέρριψε την προσφυγή της Ομοσπονδιακής Αρχής Εμπορίου των Η.Π.Α.

Σε δήλωσή του στο The Verge, ο Billy Proudlock, εκπρόσωπος Τύπου της CMA προειδοποιεί ότι οι συζητήσεις της ρυθμιστικής αρχής με τη Microsoft βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο.


"Ενώ τα συγχωνευόμενα μέρη δεν έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν νέα διορθωτικά μέτρα μετά την έκδοση της τελικής απόφασης, μπορούν να επιλέξουν να αναδιαρθρώσουν μια συμφωνία, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε νέα έρευνα σχετικά με τη συγχώνευση. Η Microsoft και η Activision έχουν δηλώσει ότι εξετάζουν τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να τροποποιηθεί η συναλλαγή και η CMA είναι έτοιμη να συνεργαστεί μαζί τους σε αυτή τη βάση. Αυτές οι συζητήσεις παραμένουν σε πρώιμο στάδιο και η φύση και ο χρόνος των επόμενων βημάτων θα καθοριστούν σε εύθετο χρόνο. Ενώ και τα δύο μέρη ζήτησαν παύση στην προσφυγή της Microsoft για να επιτραπεί η διεξαγωγή αυτών των συζητήσεων, η απόφαση της CMA, όπως ορίζεται στην τελική της αναφορά εξακολουθεί να ισχύει".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*