Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Για πανίσχυρη κονσόλα επόμενης γενιάς κάνει λόγο το Xbox και ξεχωριστό hardware- ίσως φορητό σύστημα

*
Η Microsoft μιλάει για ένα "ξεχωριστό" hardware του Xbox και για μια πανίσχυρη κονσόλα επόμενης γενιάς, θέλοντας να διαβεβαιώσεις τους οπαδούς της ότι δεν εγκαταλείπει τις κονσόλες. Κατά τη διάρκεια του Xbox, η πρόεδρος του brand, Sarah Bond είπε ότι η Microsoft θα κάνει το μεγαλύτερο τεχνικό άλμα με το επόμενης γενιάς Xbox και μας προετοιμάζει για ένα νέο hardware που θα "γνωρίσουμε" στα τέλη του τρέχοντος έτους.

Ο Phil Spencer, προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, λέγοντας ότι οι ομάδες του Xbox σκέφτονται να δημιουργήσουν διαφορετικά είδη hardware. "Είμαι πολύ περήφανος για τη δουλειά που κάνει η ομάδα του hardware, όχι μόνο για φέτος, αλλά και για το μέλλον", είπε ο Spencer. "Σκεφτόμαστε πραγματικά να δημιουργήσουμε hardware που να προσελκύει τους παίκτες λόγω των μοναδικών χαρακτηριστικών του. Είναι ένα είδος απελευθέρωσης της δημιουργικής ικανότητας της ομάδας μας που ασχολείται με το hardware για την οποία είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος".


Ίσως αυτό το μοναδικό hardware είναι ένα φορητό Xbox. "βλέπουμε πολλές ευκαιρίες σε διαφορετικούς τύπους συσκευών και θα μοιραστούμε λεπτομέρειες για τα μελλοντικά μας σχέδια για το hardware μόλις είμαστε έτοιμοι", λέει η Microsoft.

O Spencer δηλώνει επίσης ότι είναι μεγάλος fan των φορητών, αλλά δεν υπάρχει κάτι σχετικό προς ανακοίνωση τη στιγμή αυτή. Επίσης, θεωρεί πως υπάρχει δουλειά που πρέπει να γίνει για να υποστηρίξουν τα Windows τα φορητά gaming PCs. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*